Pristup i čitanje dokumenata

Otvaranje PDF fajlova

 

Invalidnost.INFO veb stranica često koristi PDF (Portable document Format) fajlove, takođe poznati kao Adobe fajlovi kako bi se publikacije učinile dostupnim na Internetu. Da biste otvorili, štampali i/ili šačuvali ove fajlove neophodno je koristiti Adobe Acrobat Reader. Ako nemate ovu alatku, možete je besplatno preuzeti.

 

Preuzimanje Adobe Acrobat Reader OVDE . Veličina fajla je oko 175.1 MB

Otvaranje Microsoft Word, Excel and Power Point fajlova

 

Invalidnost.INFO veb stranica po nekada koristi Microsoft Word, Excel i Power Point programe I informacije koje su kreirane mogu biti dostupne na internetu. Ukoliko nemate ove programe na svom kompjuteru možete koristiti besplatne on line verzije koje možete da pronadjete OVDE što će vam omogućiti da pritupite traženim dokumentima.

 

Otvaranje Zip fajlova

 

Ovaj sajt povremeno “zipuje” fajlove da bi sačuvao određen broj pratećih dokumenata zajedno. Da biste otvorili ove fajlove, možete da koristite  WinZip program. Ukoliko već nemate  WinZIp program, možete ga preuzeti OVDE. Veličina fajla je oko 15.3 MB

 

Štampani primerci dokumenata

 

Ukoliko želite da dobijete štampani primerak Invalidnost.INFO dokumenta sa ove veb stranice, molimo vas da nas kontaktirate OVDE

 

Preuzmite našu besplatnu Android ili iPhone aplikaciju

Preuzmite našu besplatnu Android ili iPhone aplikaciju

Informacije su osmišljene i pripremljene u pristupačnim formatima, kratke i jednostavne forme. Tim koji radi na portal INVALIDNOST INFO će redovno ažurirati podatke i dodavati nove informacije, na osnovu potreba naših korisnika.

You have Successfully Subscribed!

Skip to content