Odricanje od odgovornosti

Sadržaj veb strane Invalidnost.INFO je napravljen prevashodno za potrebe informisanja. Invalidnost.INFO ni na koji način ne tvrdi da je sadržaj na sajtu tačan, ispravan ili autentičan. Nijedan autor, saradnik, pokrovitelj, administrator ili bilo koja osoba povezana sa Invalidnost.INFO ni na koji način ne može biti odgovorna za pojavu netačne informacije ili za štetu koju ste vi prouzrokovali korišćenjem sadržaja ili pozivanja na određenu informaciju sa sajta.

 

Sve informacije na ovoj veb stranici obezbeđene su na bazi da sva lica koja pristupe sajtu preuzmu odgovornost za procenu relevantnosti i tačnosti njenog sadržaja.

 

Informacije sadržane na veb stranici se ne mogu prikazati drugačije sem u “full screen” formatu. Ne postoji mogućnost odgovornosti za bilo kakve informacije ili usluge koje se mogu pojaviti u nekom drugom formatu. Takođe se ne preuzima odgovornost za bilo koje informacije ili usluge koje se pojavljuju na bilo kom sajtu koji je povezan sa ovom sajtom. Neke stranice sajta sadrže linkove ka drugim sajtovima (eksterni linkovi). Veb stranica www.invalidnost.info ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila treća lica, a koja su vezana linkom sa ovim sajtom ili je inkorporiran kao referenca. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan web sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Invalidnost.INFO na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih web sajtova ili strana. Kao eksterno linkovan, ova veb stranica ne daje odobrenje za bilo koji proizvod i/ili usluge koje se reklamiraju na povezanim veb stranicama.

Informacije na ovom web stranici mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštavanja.

Preuzmite našu besplatnu Android ili iPhone aplikaciju

Preuzmite našu besplatnu Android ili iPhone aplikaciju

Informacije su osmišljene i pripremljene u pristupačnim formatima, kratke i jednostavne forme. Tim koji radi na portal INVALIDNOST INFO će redovno ažurirati podatke i dodavati nove informacije, na osnovu potreba naših korisnika.

You have Successfully Subscribed!

Skip to content