Privatnost

Izjava o privatnosti i prikupljanje anonimnih podataka i kolačići

Invalidnost.INFO poštuje i štiti privatnost svojih korisnika i njihovih ličnih podataka. Podatke iz procesa registracije Invalidnost.INFO neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani bez vašeg pristanka osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.

Zaštita vaših ličnih podataka je važan aspekt na koji smo kreirali i organizovali sprovođenje naših poslovnih aktivnosti. Invalidnost.INFO će koristiti lične podatke samo za svrhe za koje su prikupljeni.

Nećemo vam slati e-mailove za koje se niste samovoljno prijavili, sem u slučaju veoma važnih obaveštenja o promenama. Pobrinućemo se da se uvek možete brzo i jednostavno odjaviti u slučaju da ne želite da primate e-mailove sa naševeb stranice (odjava sa Invalidnost.INFO info sistema).

Invalidnost.INFO se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika, osim u slučajevima kršenja pravila i/ili nezakonitih aktivnosti korisnika, kada zadržavamo pravo da aktivnosti koje smatramo nezakonitim prijavimo istražnim organima.

Invalidnost.INFO neće svesno ili namerno skupljati lične podatke od dece putem Interneta, koja su mlađa od 14 godina. Invalidnost.INFO se zalaže za zaštitu prava dece.

Ukoliko imate pitanja ili prigovore koje se tiču izjave o privatnosti ličnih podataka, kao i slučajevima kada imate saznanja o narušavanju privatnosti ili sigurnosti, molimo vas da nas kontaktirate direktnim klikom OVDE

Prikupljanje anonimnih podataka

Centar za orijentaciju društva takođe skuplja anonimne podatke preko svog veb servera koji sadrži broj, datum i vreme posete na veb stranici i njenim stranicama. Ove anonimne informacije se koriste u statističke svrhe i u svrhu osiguranja naše veb stranice da obezbeđuje informacije relevantne za naše korisnike.

Kolačići

Ova veb stranica može da koristi kolačiće za određene usluge. Kolačić je blok podataka koji se deli između veb servera i korisnika pregledača. Kolačići mogu dati različite vrste informacija, u zavisnosti od toga kako se koriste. To može da uključi informacije o identitetu korisnika i primera i preferencija web sajt posećivanja. Korisnici mogu da postave pretraživač da identifikuju prisustvo kolačića i da im pruži mogućnost da ih prihvatite ili odbijete.

Napomena: ova izjava o privatnosti se ne proširuje van veb stranice www.invalidnost.info . Kada dođe do povezivanja sa drugim veb stranicama preporučujemo da pročitate izjavu o privatnosti na veb stranici koju ste posetili kako biste se upoznali sa principima privatnosti.

 

Preuzmite našu besplatnu Android ili iPhone aplikaciju

Preuzmite našu besplatnu Android ili iPhone aplikaciju

Informacije su osmišljene i pripremljene u pristupačnim formatima, kratke i jednostavne forme. Tim koji radi na portal INVALIDNOST INFO će redovno ažurirati podatke i dodavati nove informacije, na osnovu potreba naših korisnika.

You have Successfully Subscribed!

Skip to content